Информация за собствениците

Всички собственици на апартаменти в „Елегант Лукс” допринасят за цялостната поддръжка на ваканционния комплекс, като заплащат годишна такса. Дължимият размер зависи от големината на притежавания от Вас имот или имоти. Сумата на таксата, обхвата на поддръжката, както и основните правила за използването на апартаментите в „Елегант Лукс”, са записани в договора за поддръжка и управление, който е задължителен за всички собственици на имоти в комплекса. Същността на този договор е да се гарантира, че комплексът ще остане комфортен за обитаване и че също така ще запази сегашния си естетичен вид. Поддръжката на комплекса обхваща общите му помещение и площи като (спа център, ски гардероб, фитнес център, т.н).

Услугите, които предоставяме за поддържането на „Елегант Лукс”, са:
  • 24-часова целогодишна охрана и видео-наблюдение;
  • поддръжка на общите части (спа център, ски гардероб, фитнес център и т.н);
  • почистване на градините и общите площи;
  • поддръжка на оборудването на комплекса;
  • цялостно управление на комплекса;
  • управител, който да се грижи за клиентите;
  • рецепция;

Поддържането на комплекса не обхваща ремонти в апартаментите, обновяване на инсталациите, данъци и други разходи, свързани със собствеността върху имотите, и т.н. Според българското законодателство подобни разходи са задължение на собствениците на апартаменти. „Елегант Лукс” може само да заплати тези разноски от Ваше име, по Ваше желание.

Отдаване под наем

Част от собствениците на апартаменти в „Елегант Лукс” се възползват от услугата да отдават имота си под наем за времето, в което не го използват. За отдаването под наем се сключва отделен договор между собственика на апартамента и управляващата компания. Като собственици Вие трябва да съобщите за идването си или отдаването на апартамента Ви на ваши гости, за да знаем кога да отдаваме апартамента Ви. Маркетингът, рекламата и включването на имота Ви в туристическата мрежа е първото задължение на управляващата компания според договора. Във връзка с това тя подписва споразумения с туроператори и други организации, за да осигури максимална заетост на апартаментите, които се отдават под наем в „Елегант Лукс”.

Управлението на отдаването под наем е разделено на дейности, които се провеждат в периодите, когато апартаментът Ви е нает, и дейности, които е необходимо да се извършват, когато в имота не са настанени гости.

Извън туристическия сезон, включително през лятото, управляващата компания продължава да се грижи за апартамента Ви. Ръководителят по управлението на собствеността осигурява поддържането на чистотата и изправността на имота, за да може той успешно да се отдава под наем.

Ръководителят по управлението на собствеността Ви съобщава за времето, в което апартаментът Ви е нает, за приходите от отдаването под наем, както и за разходите по апартамента извън разгара на туристическия сезон.

Управляващата компания удържа определен процент и/или такса за услугите по рекламиране и управление на апартамента Ви. Вие получавате прихода с приспаднатата такса всяка година.

хотел елегант банско лого

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност